Maailman ihanin kukka

Pienen pojan ihana ele.


Vee:n koululla on kerran kuussa Market day. Se tarkoittaa koulun pihalle pystytettyjä ruokakojuja, joista voi rahalla ostaa ruokaa tai naposteltavaa. Olin pakannut Vee:n reppuun 40 yuania ostosrahaa. Kun poika tuli iltapäivällä koulubussista ulos, hänellä oli kädessään ruusu. Minulle, kuulemma!!! Hän oli ensin ostanut itselleen pizzaa, ja kun oli nähnyt jonkun pojan ostavan kukkia kukkakauppiaalta, oli ajatellut mennä hakemaan äidillekin yhden. Mikä hurmuri! Ei mulla muuta. I’m in löööööv! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s