Virallinen välimatka ärsyttää!

Nollasin vahingossa pankkitunnuslukusovellukseni puhelimesta. Siinäpä sitä sitten ollaan, kun pitäisi saada uusi aktivointikoodi. Toisen pankin tunnuksilla sen voisi chatin kautta saada, mutta katsos vaan, kun olen taas unohtanut puolestaan siihen liittyvän salasanan. Ja turvallisuuteni takia en ole sitä mihinkään kirjoittanut. Ihan oma vikahan se on, kun keksii kertakäyttösalasanan, jonka kuvittelee muistavansa myöhemmin. Ai niin kuin tällä päällä?!? Seuraavaa kertaa varten pitää selvästi tehdä joku takaportti vastaavia tilanteita varten. Tällaisten virallisten asioiden hoitoon liittyvä fyysinen välimatka todellakin ärsyttää! Suomessa olisin voinut vaikka henkilökohtaisesti marssia konttoriin asian oikaisemiseksi. Ehkä vain odottelen tunnollisesti postin kulkua tänne. Vaikkei se nopeaa olekaan. Pyh! Ja pöh! (Ensi kerralla muistan ladata sovelluksen myös jollekin toiselle laitteelle, niin ei tarvitse tuskastella.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s